Welcome to Hungary!
 

31-03-2009 HOT NEWS:
Altijd al eens in Hongarije willen vissen? Pak dan nu je kans! Ben je toe aan een nieuw avontuur, ben je het vissen in Frankrijk gewoon helemaal beu of zijn betaalwateren niet jouw ding? Dan is Hungary Fishing misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar testvissers die gratis een volle week in een vakantiehuis aan de Kleine Donau willen vertoeven. Voor meer info over de locatie, zie www.hungaryfishing.eu Er wordt 2x een week beschikbaar gesteld voor 2 testvissers. Lijkt het je leuk om de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar info@hungaryfishing.eu en vermeld daarin je naam, leeftijd en de reden waarom Hungary Fishing jou en je vismaat een week gratis naar Hongarije moet sturen! De hele maand april heb je de mogelijkheid je aan te melden. De personen die mogen fieldtesten krijgen de eerste week van mei bericht. Team Hungary Fishing

 

Van harte welkom op de website van HungaryFishing, een jong en dynamisch team dat zich tot doel stelt om de geweldige mogelijkheden voor de sportvisser (en zijn gezin) in Hongarije te promoten. Bij Hongarije zal er voor de meeste mensen niet direct worden gedacht aan hengelsport, echter iedereen die het land ooit bezocht heeft zal zich de vele meren, kanalen en schitterende rivieren herinneren. Voor de Hongaren zelf vormt de visserij al eeuwen lang een plezierig tijdverdrijf, en vaak ook een smakelijke maaltijd. Van snoek en snoekbaars, tot meerval en karper, een groot gedeelte van de Hongaren vist ook om te voorzien in eten. Toch is de recreatieve visserij volgens het ‘Catch & Release’ principe sterk in opkomst!
 


 

Op onze website vindt u een overzicht van de hengelsportmogelijkheden die we u in het plaatsje Dömsöd kunnen aanbieden. Dömsöd is één van de oudste stadjes in de kleine Donau delta, telt circa 6.000 inwoners en ligt slechts een half uurtje zuidelijk van de hoofdstad Budapest waardoor er ook voor de niet-vissende gasten voldoende vertier is de directe omgeving.

 

Naast de uitstekende mogelijkheden op het gebied van de sportvisserij, waaronder de roof-, witvis-, karper- en meervalvisserij, biedt Dömsöd en zijn omgeving een schitterende natuur met uitgestrekte wandelroutes en rijke flora en fauna.

Qua verzorging heeft u de keuze uit het verblijf in het zeer gastvrije hotel Kek Duna, een recent gerenoveerd 4 persoons Corner House en ruim 8 persoons villa met zwembad! In het hotel Kek Duna, zijn ontbijt en diner een optie, op beide andere bestemming is een nette keuken aanwezig inclusief kookgerei. Ook kunnen wij u de lokale keuken van harte aanraden, verschillende restaurants in Dömsöd en het nabijgelegen Ráckeve zijn absoluut het bezoek waard.

 

Wij verwelkomen u graag op één van onze bestemmingen in Dömsöd!

 

Team Hungary Fishing